The Dreams Come True, més Patryck KiznyThe Dreams Come True, más Patryck KiznyThe Dreams Come True, more Patryck Kizny

[dropcap1]A[/dropcap1] l’últim post parlàvem del gran Patryck Kizny un gran cinematògraf especialitzat en la tècnica de timelapse. Avui mostrem una pel·lícula en la que ha treballat com a director de fotografia feta a les Illes Canàries, The Dreams Come True.

La pel·lícula és un poema visual utilitzant la tècnica de l’HDR i la del timelapse per reforçar el caràcter poètic del guió. S’hapresentat per a la candidatura de la ciutat de Les Palmes de Gran Canària com a capital europea de la cultura 2016 té una idea, producció i direcció de Damián Perea i compta amb un equip d’espanyols i Kizny com a director de fotografia.

Us deixo el gran vídeo, que no deixa indiferent a ningú.

| Patryck Kizny website

|Damián Perea website[dropcap1]E[/dropcap1]n el último post hablábamos del gran Patryck Kizny un cinematógrafo especializado en la técnica del timelapse. Hoy os mostramos una película en la que ha trabajado cómo director de fotografía gravada en las Islas Canarias, The Dreams Come True.

La película es un poema visual utilizando la técnica del HDR y la del timelapse para reforzar el carácter poético del guión. Se ha presentado para la candidatura de la ciudad de Las Palmas de Gran Canaria cómo capital europea de la cultura 2016, tiene una idea, producción y dirección de Damián Perea y cuenta con un equipo de españoles y Kizny como director de fotografía.

Os dejo con el gran vídeo, que no deja indiferente a nadie.

| Patryck Kizny website

|Damián Perea website[dropcap1]I[/dropcap1]n the last post we talked about Patryck Kizny a great filmmaker specialized in the technique of timelapse. Today we’re showing a movie that he has worked as a DoP shooted in the Canary Islands, The Dreams Come True.

The film, it’s a visual poem made using timelapse and HDR techniques to reinforce the poetic character of the script. Presented for the candidature of the city of Las Palmas de Gran Canaria for the European Capital of Culture 2016. Original idea, production and direction of Damián Perea and has an spanish team and Kizny as a DoP.

I show you the great video, that does not leave one indifferent.

| Patryck Kizny website

|Damián Perea website

error: This content is protected!